Väck elementen i dig

– en resa med luft, eld, vatten och jord

Är du en praktiserande häxa eller känner du dig dragen till häxans väg?

Vill du ha en djupare koppling till elementen runt dig och en återgång till ett mer naturligt och cykliskt sätt att leva?

Vill du ha en närmare kontakt med din inre kvinnliga energi?

Kan du känna att Gudinnan kallar på dig?

Ja!

Då är den här kursen för dig.

Jag kommer att ta dig på en resa genom elementen, och hjälpa dig att återskapa en djup kontakt med luft, vatten, eld och jord. En nära kontakt med elementen är grunden för en fortsatt vandring med den heliga kvinnliga energin, Gudinnan.

Genom ceremonier, guidade meditationer och övningar kommer du att uppleva elementen som aldrig tidigare.

Du kommer att märka hur de påverkar dig dagligen och på så sätt lära känna deras energier på ett nytt och personligt sätt.

Genom denna kontakt hittar du en väg tillbaka till ett mer cykliskt sätt  att leva som hjälper dig att hitta kraften inom dig själv för att våga lita på din egen visdom.

​Under de fem veckorna kommer jag guida dig till att sakta ner, andas lite djupare och öppna ditt hjärta, sinne och själ till den universella kreativa kraften som är Gudinnan.

 

Har du svarat ja på någon av frågorna ovan?

Om mig

Jag heter Elin Hejll.  Jag är Prästinna och häxa och jag har vandrat med Gudinnan i över 20 år. 2001 började jag en treårig utbildning med Kathy Jones i Glastonbury för att bli en Avalons Prästinna. Sedan dess har jag skapat ceremonier på Glastonburys Gudinnekonferens, liksom Gudinnekonferenser och festivaler i Sverige och Tyskland. Jag är grundare av Stockholms Gudinnetempel där jag har hållit Gudinnetempelhelger med ceremonier och samtal, och jag håller också ceremonier på olika platser i och runt Stockholm.

Jag har skapat den här kursen eftersom jag vet att så många av oss längtar efter att återansluta till något vi har förlorat.

Jag vet att så många av oss längtar efter en ny helig kontakt med den Gudinnliga kraften. Jag vill att vi ska hylla och fira det heliga inom oss.

Kursens upplägg

För endast 850 kr  får du allt du behöver för denna inre resa.

En omfattande manual med all information du behöver om vart och ett av elementen. Instruktioner för övningarna och ceremonierna.

5 guidade meditationer (mp3).

En arbetsbok (pdf) som hjälper dig att dyka djupare in i elementen och dina egna erfarenheter och tankar.

 

Kursen är uppdelad på fem veckor.

 

Vecka 1

Den första veckan är en förberedelse för resan med elementen. 

Jag kommer att vägleda dig i meditation för att träffa dina förmödrar i helig cirkel, aå att du kan landa och öppna ditt hjärta och på så sätt bli redo för resan du kommer att göra.

Du kommer att lära dig om att skapa ett heligt altare samt hur man grundar och centrerar sig, så att kursen blir levande i ditt liv och du på så sätt kan gå djupare varje dag.

Du kommer att förbereda dig mentalt och emotionellt för resan de kommande fyra veckorna.

Vecka 2

Vi börjar med luftens element, som är kopplat till stillhet, vila och visdom. Du kommer att finna vägen till en djupare kontakt med luften genom meditation och reflektion, och tiden som spenderas vid ditt altare i tystnad eller med sång väcker din själ till luften och vindarnas kraft samt till dina tankar och din inre visdom.

Vecka 3

Det är dags för eldens element. Du kommer att titta på hur elden manifesterar sig i världen runt dig, liksom i ditt känsloliv så att du kan känna den inom dig på ett nytt sätt.

​Du kommer att öppna ditt hjärta och väcka varje cell till passion och kreativitet i ditt liv.

Vecka 4

Den här veckan kommer du att fokusera på vatten, lära känna energierna i regnet, haven och dina känslor. Liksom de andra veckorna ger jag dig information om elementet och dess energier, vilket hjälper dig till en djupare kontakt.

​Den guidade meditation kan användas varje dag, eftersom det kommer att fördjupa din kontakt till det här elementets skönhet.

Vecka 5

Den här sista veckan i den här kraftfulla inre resan kommer du att bjuda in jordens element i ditt liv. Återigen kommer du att guidas i meditation, reflektera i din dagbok eller arbetsbok och utforska elementet i ditt dagliga liv vilket kommer att göra att din kontakt till Moder Jord stärks och du kommer att lära dig känna igen hur Hennes energi känns i dig.

Du kommer att utforska jordning/grundning, stabilitet och den heliga naturen runt omkring dig.

Vad andra sagt om den här kursen

“Efter kursen står jag här med en förnyad känsla av vördnad för livet och en känsla av kraft.”

Hej Elin, jag var tvungen att berätta för dig hur mycket jag njöt av din kurs. För det första, wow, jag förväntade mig inte att få ut så mycket av detta. Jag har hållit på med wicca förut men den här kursen var jätteinformativ, men ändå lätt att följa och genomföra. Det var en sådan vacker upplevelse och jag måste rekommendera den till alla kvinnor som vill ha en djupare känsla av kontakt med sig själv och sin egen gudomliga feminina energi. Efter kursen står jag här med en förnyad känsla av vördnad för livet och en känsla av kraft. Jag kan bara säga att det känns underbart!”

Anne Purcell

“Kursen startade en djup process som fortfarande är igång, nästan ett år senare.”

“Jag började den här kursen på den första dagen i det nya året och jag kan verkligen rekommendera den, eftersom även nu, nästan ett år senare, kan jag fortfarande dra nytta av alla erfarenheter jag haft. Jag lärde mig gömda, glömda, viktiga saker om mig själv genom meditationerna, det startade en djup process som fortfarande är igång, nästan ett år senare. Det var väldigt omvälvande för mig “.

Cecilia

Är den här kursen för dig?

Orolig att du inte kommer att kunna hinna med den?

Oroa dig inte. Jag har skapat kursen på ett sätt så att du enkelt kan se hur mycket tid du behöver varje dag, och varje vecka. 

Det är meningen att det du lär dig enkelt ska bli en del av ditt dagliga liv.

Du är redo att göra din andlighet en prioritet, eller hur?

Funderar du på om kursen kan vara för enkel och grundläggande?

Du kanske redan tycker att du känner elementen väl?

Du kanske har rätt. Men genom att fokusera innerligt på den här intensiva fem veckors kursen kommer du att kunna gå ännu djupare. Du kommer att upptäcka nya saker och det kommer att bli som en nystart av din resa som häxa!

Det som jag älskar är att vi är var och en på väg på våra egna vandringar, och vi går runt och runt i en spiral, och vid varje varv förvärvar vi mer och mer visdom.

Är det inte fantastiskt?

Det här är för dig om:

-du har bestämt för att NU är det dags att prioritera din andliga utveckling

 -du känner att din själ längtar efter närmare kontakt med Gudinnan och du vet att du inte kan ignorera det längre.

 -du är trött på att försöka passa in i det linjära samhället och vill återgå till ett mer cykliskt sätt att vara.